شاخه نبات ها یک ضد افسردگی خوب هستند و به مبارزه با خلق و خوی بد کمک می کنند.
در عین حال، شاخه نبات عقد فقط در موارد زیر می توانند به بدن آسیب برسانند.
- آنها را به مقدار زیاد مصرف کنید
- محصولات را از تولید کنندگان مشکوک خریداری کنید
- شما مواد تشکیل دهنده را نمی دانید
- آب نبات ها تاریخ انقضای غیر واقعی دارند.
به گفته کارشناسان، برای اینکه شیرینی ها به بدن آسیب نرسانند، مصرف بیش از 50 گرم شیرینی در روز ضروری است و بهتر است بعد از ظهر آنها را بخورید.
ترکیب شیرینی ها شامل کربوهیدرات ها – فروکتوز، گلوکز، لاکتوز، ساکارز و سایر کربوهیدرات ها است که منبع انرژی برای بدن هستند، عملکرد ذهنی و جسمی را افزایش می دهند، شادی می کنند.
اما در عین حال این کربوهیدرات ها به راحتی هضم می شوند که می تواند منجر به چاقی شود.
همچنین چربی ها یا لیپیدها، مقداری پروتئین، و مواد معدنی و ویتامین های بسیار کمی وجود دارد. آن ها از نظر سلامتی – شیرینی ها اثر “شفابخش” ندارند.
علاوه بر این، شیرینی ها حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که بر فرآیندهای متابولیک در بدن ما تأثیر می گذارد و از تغییرات در سیستم قلبی عروقی و تشکیل تومورهای بدخیم جلوگیری می کند.
آنها خلق و خو را بهبود می بخشند، زیرا یک ضد افسردگی خوب هستند، تولید اندورفین – هورمون شادی – را ترویج می کند.
سرشار از کربوهیدرات و تامین کننده انرژی است، در عملکرد خونساز شرکت کنید.
آب نبات های شاخه نبات تلخ، یعنی شیرینی هایی با محتوای کاکائو بالا، می توانند التهاب را در بدن متوقف کرده و عفونت ها را خنثی کنند.
شیرینی ها در حد اعتدال از عملکرد طبیعی سیستم هورمونی حمایت می کنند.
سوء استفاده از شیرینی ها می تواند به مینای دندان آسیب برساند.
در مقادیر زیاد، شیرینی ها به دلیل کربوهیدرات ها می توانند باعث اضافه وزن شوند.
شیرینی های با طعم و مواد افزودنی برای بدن خطرناک هستند، زیرا به بدن آسیب می رسانند.
این دسته شامل: مارمالاد، کارامل، آب نبات چوبی است.
در مقادیر زیاد می توانند باعث دیابت شوند.
افزایش قند خون می تواند باعث پیری زودرس پوست شود.
شیرینی ها در تصلب شرایین منع مصرف دارند.
آب نبات می تواند باعث آلرژی شود، در ضمن، افراد مبتلا به آلرژی به آجیل به هیچ وجه نباید شاخه نبات یا آب نبات خالص بخورند.