برنج قهوه ای یکی از سالم ترین و سالم ترین برنج ها برای بدن ماست.
شایان ذکر است خواص و فضیلت های عالی آن برای کسانی که مایل به داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل هستند.
این به این دلیل است که چه در انواع دانه کوتاه یا بلند، یکی از طبیعی ترین هاست.
به این دلیل که در جمع آوری و تهیه آن فقط پوسته بیرونی آن استخراج می شود و سبوس و جوانه آن دست نخورده باقی می ماند.
یکی از شناخته شده ترین آنها برنج لنجان درجه یک محبوب است.
برنج قهوه ای بسیار مغذی است. دارای چربی کم و مقدار زیادی فیبر، ویتامین های گروه B و E است.
همچنین منبع عالی مواد معدنی، کربوهیدرات ها و پروتئین های آهسته جذب می باشد.
دو گونه رایج و شناخته شده برنج یاسمن و برنج باسماتی هستند.
به برنج یاس برنج هوم مالی یا برنج معطر تایلندی نیز می گویند.
همانطور که ممکن است استنباط کرده باشید، از تایلند می آید. طعم و عطر بسیار مشخصی دارد.
برنج باسماتی بومی هیمالیا است.
نام او به معنای “ملکه عطرها” است.
همانطور که حدس زده اید، عطری نفیس و بسیار لطیف دارد، جدا از طعم عالی.
به خصوص در آشپزی هندی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
این دو نوع بسیار سریع پخته می شوند و معمولاً با این واقعیت مشخص می شوند که دانه های پخته شده آنها شل باقی می مانند.
نام آن می تواند گیج کننده باشد، زیرا می توان گفت که دقیقاً برنج نیست.
این گیاه آبزی بومی آمریکای شمالی است و سال ها توسط هندی ها کشت می شود.
رنگ آن سیاه و دانه های آن بلند است. مقدار بیشتری پروتئین نسبت به نمونه معمولی فراهم می کند، اما از طرف دیگر، پختن آن بسیار بیشتر طول می کشد.
برنج سیاه که به آن برنج ونیر نیز می گویند، نوعی برنج است که سال هاست شناخته شده است، اما در حال حاضر به طور گسترده توسط سرآشپزهای بزرگ غذاهای دنیا استفاده می شود.
اما عمدتاً در آسیا برای تزئین یا تزئین ظروف (نودل، سوشی، پودینگ و …) استفاده می شود.