شکلات کادویی هدیه فیفا به تیم مقاوم اولی جهان!!!

سالانه چند کیلوگرم شکلات به ازای هر نفر در جهان مصرف می شود، همانطور که می توانید حدس بزنید، رهبر سوئیس است.

متوسط ​​سوئیسی ها 8.8 کیلوگرم شکلات در سال مصرف می کنند! رتبه دوم به آلمان و پس از آن روسیه، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا است.

دلیل کافی برای نگاه دقیق تر به این گنج است، شکلات از کجا می آید، انواع آن چیست و چه چیزی آن را خاص می کند؟

شکلات کادویی در ابتدا “xocóatl” نامیده می شد که توسط آزتک ها با استفاده از آب، کاکائو، فلفل قرمز و وانیل تهیه می شد.

نوشیدنی داغ در میان آمریکایی‌های لاتین چنان محبوب بود که مطمئن بودند خدای کاکائو وجود دارد.

در سال 1528، فاتحان اسپانیایی این گیاه را به اروپا آوردند، جایی که برای اولین بار با شکر نیشکر و عسل غنی شد.

شکلات

در اروپا کاکائو را سالم و محرک می دانستند. آنها همچنین اغلب به عنوان یک ماده تقویت کننده جنسی استفاده می شدند.

به همین دلایل تا قرن نوزدهم در داروخانه های اروپایی فروخته می شد.

در سال 1847، Fry & Sons در بریستول (انگلیس) ایده درخشان اضافه کردن شکر و کره کاکائو را به جای آب و ریختن توده غلیظ در قالب داشتند – بنابراین اولین نوار شکلات اختراع شد.

سوئیسی‌ها یک تکنیک نوآورانه از “کنچینگ” توسعه داده‌اند که به شکلات بافتی لطیف و خامه‌ای می‌دهد و امکان استخراج کامل طعم را فراهم می‌کند.

Rodolphe Lindt این تکنیک را کشف کرد و اولین کسی بود که شکلات نرم و لطیفی ایجاد کرد. روش او در سال 1879 به ثبت رسید.

کاکائو آب و هوای گرمسیری را ترجیح می دهد، زیرا به رطوبت نیاز دارد و دمای کمتر از 15 درجه را نمی تواند تحمل کند.

بنابراین مناطق اصلی رشد در آمریکای مرکزی، آفریقا و آسیای جنوب شرقی است. کشورهای اصلی در حال رشد عبارتند از: ساحل عاج، غنا، نیجریه، کامرون، اندونزی، برزیل، جمهوری دومینیکن، اکوادور، مکزیک، پرو و ​​بولیوی.

امروزه حدود 70 درصد از کل دانه های کاکائو از غرب آفریقا می آید. کاکائو همچنین در ماداگاسکار، کاستاریکا، جامائیکا و ونزوئلا یافت می شود.