فروش لیمو عمانی اسلایس تقلبی منجر به پلمپ عطاری معروف شد!!

لیمو خشک بدون هیچ مشکلی چندین هفته قابل نگهداری است در حالی که طعم و خواص مفید خود را به هیچ وجه از دست نمی دهد.

تنها چیزی که ممکن است متوجه شوید کاهش حجم برش لیمو است.

تمام خواص دیگر با آن باقی می ماند، بنابراین لیمو عمانی اسلایس خانگی را می توان به راحتی به چای و حتی به سوپ ها و سالادهای مختلف اضافه کرد و همچنین آسیاب کرد و به فیلینگ خامه یا کیک اضافه کرد.

اگر از خواص مفید لیموی خشک صحبت کنیم، باید اشاره کنیم که بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی مفید حتی پس از خشک شدن نیز در این محصول باقی می ماند.

بنابراین، مرکبات خشک ویتامین های C، A، D و B، و همچنین مجموعه ای از عناصر کمیاب، که شامل پتاسیم، کلسیم، فسفر و سایر اجزاء است را حفظ می کند.

حتی پوست لیموی خشک فوق العاده سالم است و می توان آن را به مربای عالی تبدیل کرد.

برخی از مهمانداران مبتکر حتی موفق می شوند از لیموی خشک تزئیناتی درست کنند که به طور قابل توجهی محدودیت های بهره برداری از آن را گسترش می دهد.

لیمو

اما علاوه بر تزیینات تزئینی یا کاردستی های خلاقانه از مرکبات خشک، با افزودن این ماده می توانید یک کمپوت خوشمزه بپزید.

به هر حال، محتوای کالری آن پس از خشک شدن ناچیز است. به طور کلی نحوه استفاده از لیمو خشک در خانه به شما بستگی دارد.

وظیفه ما این است که نشان دهیم چگونه می توان آن را خشک کرد، برای انجام این کار، ما یک دستور العمل ساده و گام به گام با عکس آماده کرده ایم تا بتوانید به سرعت توصیه های ما را مرور کنید و لیمو را برای زمستان یا برای تزئین خشک کنید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک خشک کن برقی تهیه کنید و بر این اساس، لیموهایی را که خشک خواهید کرد.

فرآیند خشک کردن بسیار ساده است، حتی یک کودک می تواند آن را اداره کند. لیموها را زیر آب جاری بشویید و با یک حوله خشک خشک کنید.

سپس یک تکه چوب بردارید و لیمو را به حلقه های به اندازه کافی ضخیم برش دهید.

توصیه نمی شود مرکبات را به برش های نازک برش دهید، زیرا در طول فرآیند خشک کردن حجم آنها به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، زیرا تمام آب آنها تبخیر می شود.

بنابراین، با کوتاه کردن آنها به صورت نازک، این خطر را دارید که چیزی در خشک کن برقی مشاهده نکنید.

بنابراین سعی کنید حلقه‌های لیمویی با ضخامت حداقل هفت تا هشت میلی‌متر درست کنید.