برای تهیه ژله می توانید از هر میوه ای که می خواهید استفاده کنید اما یادتان باشد که میوه تا حد امکان آبدار باشد که کار شما را راحت تر می کند.
اگر می گویید “بیایید میوه را هدر ندهیم، بگذارید از همه آن استفاده کنم، نه فقط آب میوه”، می توانید میوه را از مخلوط کن عبور دهید و غلظت آبکی بیشتری نسبت به پوره به دست آورید و می توانید این دستور را به این ترتیب اعمال کنید.
با این حال،ژله حاوی خود میوه، آن طور که انتظار دارید، قوام شفاف و یکدستی ندارند، الیاف میوه قطعا در آن ظاهر می شود و ظاهری شبیه پودینگ رنگارنگ خواهید داشت، به خاطر داشته باشید.
اگر قصد استفاده از آب میوه آماده را دارید، حتما باید نسبت قند آب میوه را بررسی کنید و 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکری را که باید اضافه کنید، تنظیم کنید.
در غیر این صورت، شما می توانید طعم بسیار بی مزه یا بسیار شیرین را بگیرید.
اگر می خواهید ژله خود را بعد از پخت به تنهایی بخورید، می توانید آن را مستقیماً در کاسه، فنجان یا قالب مافین قرار دهید.
اگر قرار است از آن به عنوان تزیین کیک، چیزکیک، کیک یا کلوچه استفاده کنید، باید آن را به صورت یک لایه روی دسر خود بمالید بدون اینکه اجازه دهید بعد از اولین حرارت یخ بزند و صبر کنید تا به این ترتیب خنک شود.
اگر می خواهید ژله خود را در کاسه، قالب کیک یا فنجان بریزید و بعد از یخ زدن آن را زیر و رو کنید، اگر قبل از بردن ژله در ظرف را با آب آشامیدنی تمیز خیس کنید، می توانید ژله را خیلی راحت بیرون بیاورید. که به راحتی بیرون بیاید.
اگر نمی خواهید با آب میوه ژله های رنگی درست کنید، اما می خواهید دستور ژله بی رنگ درست کنید تا میوه هایی که روی کیک هایی که درست می کنید سیاه نشوند، کافی است به جای آب میوه از آب آشامیدنی تمیز استفاده کنید.
از آنجایی که از آن برای پوشاندن میوه ها استفاده می کنید، به جای استفاده از موارد فوق، استفاده از مقادیر زیر کافی است.