این ستور غذای قرنها قدیمی برای تهیه کیک و کلوچه رژیمی از مخلوطی ساده از آرد ذرت، آب و نمک تهیه میشود و روی یک تابه داغ سرخ میشود. با توجه به پروژه میراث بومی ، منشا کیک های جانی مورد بحث است، اما احتمالاً ریشه های بومی آمریکایی دارد.
این کیک و کلوچه رژیمی به یک غذای اصلی در نیوانگلند تبدیل شده است و همچنین در جنوب محبوب است، جایی که از آن به عنوان کیک بیل زدن یاد می شود.
هر دو اقتباس خوش طعم و شیرین از جانی کیک وجود دارد. کیک جانی ذرت ذغالی سرآشپز گیب کندی با کمپوت هلو ، طعم تابستان نیوانگلند را با رنگی از ماسکارپونه نعناع همراه می کند.
کیک و کلوچه رژیمی را می توان با شربت و کره (آلا پنکیک) یا میوه تازه نیز سرو کرد.
یلت خاطرنشان می کند که کیک سیب پیوندهای زیادی با فرهنگ آلمانی دارد. در آلمانی، این کیک به نام apfelkuchen (که در لغت به معنای “کیک سیب” است) شناخته می شود و شامل ادویه های گرم کننده مانند دارچین و جوز هندی است.
در عوض از سرآشپز دنیس بپرسید که کیک سیب را به فرهنگ لهستانی و یهودی نسبت می دهد زیرا در اصل حاوی لبنیات یا محصولات گوشتی نبود (که طبق دستورالعمل های کوشر ممنوع بود).
کیک سیب یهودی به جای کره حاوی روغن است که هم فساد را کند می کند و هم کیک سیب را صاف می کند.
کیک سیب می تواند به همان اندازه ساده یا پیچیده باشد که یک نانوا می خواهد. کیک سیب ادویه دار می تواند با طعم های سنتی پاییزی سیب، جوز هندی و دارچین در یک کیک اسفنجی نرم و لطیف بازی کند.
این خمیر که از مواد کیک اسفنجی سنتی و خامه ترش تهیه شده است، قبل از اینکه روی آن را با سیب های نرم شده گرنی اسمیت بپوشانید، در قالب کیک 9 اینچی ریخته می شود. یک لایه گردو یا گردو نیز برای طعم آجیل توصیه می شود.
کیک خامه ای میوه ای برای تولدها، سالگردها و جشن های کریسمس در هر دو فرهنگ ژاپنی و کره ای یک غذای اصلی است. برخلاف کیکهایی که معمولاً در فروشگاههای شیرینی آمریکایی دیده میشوند، کیک خامهای میوهای به آن شیرین یا متراکم نیست.