غیرمنتظره است، اما قارچ های دکمه ای بسیار غنی از آب هستند به ویژه به همین دلیل در طول پخت و پز بسیار کاهش می یابد.
همچنین چربی و کربوهیدرات کمی دارد،به هر حال، این قارچ ها کالری بسیار کمی دارند.
اگر برای تامین انرژی مصرف نشود، این مانع از تامین سایر مواد مغذی ضروری قارچ دکمه ای نمی شود.
این قارچ سرشار از فیبر، ویتامین ها (B3، B2، B5، B9)، نمک های معدنی و عناصر کمیاب (مس و پتاسیم) است.
قارچ در تمام طول سال روش کشت ویژه برخلاف بسیاری از قارچهای دیگر، نمیتوانید بیرون بروید و قارچها را در جنگل بچینید.
در واقع، مانند قارچ شیتاکه، قارچ پا آبی یا صدفی، قارچ دکمه ای نیز در خانه های قارچ خوراکی در ایران یافت می شود.
این قارچ اخیراً در گلخانه نیز پرورش داده شده است.
اگر پاییز فصل محبوب قارچ های جنگلی به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب برای رشد قارچ های وحشی است، پس این روش کشت خاص به ما امکان می دهد در تمام طول سال از قارچ های دکمه ای لذت ببریم!
آنها سریع و آسان رشد می کنند، به این معنی که آنها را به راحتی در سوپرمارکت ها یا در اولین فروشگاه خود با قیمت های بسیار مقرون به صرفه پیدا خواهید کرد.
آیا می دانید حتی می توان به لطف کود مخصوصی که دانه های آن از قبل با فرزندان کاشته شده است، به ماجراجویی پرورش قارچ مستقیماً در خانه پرداخت.
پس از برش، قارچ ها را فقط می توان به مدت پنج یا شش روز در یخچال نگهداری کرد.
علاوه بر این، ممکن است لکه های قهوه ای یا اخرایی روی کلاه او ظاهر شود.
بهتر است قارچ های دکمه ای را به جای کیسه پلاستیکی در یک کیسه کاغذی نگهداری کنید تا از تسریع خراب شدن آنها جلوگیری شود.
اما مراقب باشید که آنها را از غذاهای معطر مانند پنیر دور کنید زیرا این قارچ ها بو را جذب می کنند.
چند لکه قهوه ای نباید این قارچ های خوشمزه را آزار دهد.
با پوست کندن یا بریدن قسمت های آسیب دیده همچنان می توانید این قارچ ها را بپزید و مصرف کنید.
برای نگهداری طولانیمدت، بدانید که قارچهای دکمهای پس از تمیز کردن کامل، بهخوبی خام یا پخته منجمد میشوند.