با این حال، برخی از خطرات مرتبط با خوردن خیار شور وجود دارد که قبل از مصرف منظم خیار باید از آنها آگاه باشید.
شایع ترین خطر مصرف خیارشور شیشه نوشابه ، خطر مسمومیت بوتولیسم است که در صورت عدم درمان به موقع می تواند منجر به فلج و مرگ شود.
کدام سرکه را می توانید بخورید؟
آزیجن نوعی الکل است که از تخمیر شراب یا آب میوه تهیه می شود.
به عنوان ادویه و در آشپزی استفاده می شود.
انواع مختلفی از سرکه وجود دارد، اما رایج ترین آنها سرکه سفید مقطر، سرکه شراب قرمز، سرکه بالزامیک و سرکه برنج است.
سرکه سفید مقطر، این نوع سرکه سفید برای پاک کردن تمام رنگ و مزه از مایع اصلی تقطیر می شود.
اغلب در سس های سالاد و ماریناد استفاده می شود زیرا طعم خنثی دارد.
سرکه شراب قرمز، این نوع سرکه شراب قرمز قبل از بطری شدن حداقل به مدت دو سال کهنه می شود.
آنها دارای رنگ عمیق و طعم غنی هستند که آنها را برای سس، ماریناد یا وینیگرت عالی می کند. سرکه بالزامیک.
چگونه سس را کمتر ترش کنید؟
سس ها اغلب با مقدار زیادی شکر و سرکه درست می شوند.
این مواد می توانند طعم سس را ترش کنند.
برای اینکه سس کمتر اسیدی شود، می توانید نمک یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید.
برای اینکه سس کمتر اسیدی شود، می توانید نمک یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید.
سرکه گیاهی چیست؟
آزیجن نوعی نوشیدنی الکلی است که از تخمیر قندهای طبیعی موجود در شراب یا آب میوه به دست می آید.
سرکه گیاهی یکی از انواع سرکه است که با گیاهان و ادویه جات ترشی جات دم کرده است.
می توان از آن به عنوان ادویه، مواد پخت و پز یا سس سالاد استفاده کرد. رایج ترین گیاهان مورد استفاده در سرکه گیاهی ریحان، پونه کوهی، آویشن و شوید است.
تفاوت سرکه زرد و سفید چیست؟
تفاوت سرکه زرد و سفید در مقدار اسید استیک است.
غلظت اسید استیک سرکه سفید بیشتر از رنگ زرد است.
سرکه سفید از شراب مقطر تهیه می شود، در حالی که زرد از سیب تخمیر شده تهیه می شود.